NIVIUK KODE P

Gorniški kompanjon

Ultralahko padalo klasične strukture
Po teži (2,44kg pri velikosti 22) in kompatnosti se padalo približuje padalom z enojno površino ("single skin"), vendar v klasični obliki ohranja kar najboljše razmerje med nizko težo in trajnostjo.
 
Vodljivost kot se šika
Pri vsaki posamezni velikosti padalo Kode P nosi lastne posebnosti, vse pa združuje odlična vodljivost.
 
Potepuški pedigre
Vsestransko uporabno padalo kar kliče v raznolike pustolovščine. Padalo je dovolj varno in udobno tudi za letenje v močni termiki in vetru. Lahkotnost v nahrbtniku in enostavno vzletanje pa sta razloga, da za osvajanje novih vrhov ni izgovorov.
 
Širok razpon velikosti
Pri velikostih 22, 24 in 26 je vodenje padala še posebej uživaško in intuitivno. Velikosti 16, 18 in 20 so bolj obremenjene in hitrejše, vendar še vedno letijo zelo stabilno. Za še bolj drzne sta tu še velikosti 12 in 14, ki pa že posegata na področje hitrega "speedriding" letenja. Velikosti 12, 14, 16 in 18 so (posebno pri zgornji meji obtežitve) namenjene bolj izkušenim pilotom, ki obvladajo veščine aktivnega letenja.
 
Turno letenje
Nizka teža in kompaktno pakiranje vabita na nove hike & fly izzive.
 

Uradna spletna stran proizvajalca

* Pred nakupom jadralnega padala vam svetujemo, da nas pokličete ali kontaktirate. Z veseljem vam bomo pomagali z nasveti in izbiro jadralnega padala primernega vašemu znanju in izkušnjam.

 

Sorodni artikli