You are here

VELODROM CORRIDA DAYGLOW DIOPTRIJA +1.5

Dobavljivost

Na zalogi.

Cena

Redna cena45,00 €
Cena s popustom40,50 €

Velodrom Corrida corekcijska očala z dioptrijo +1.5 so namenejna starejšim pilotom oz. tistim, ki dobro vidijo na daljavo, imajo pa težave z kratkovidnim pogledom na inštrumente. Korekcijska očala dioptrije +1,5, uporaba za različne namene.

O dioptriji očal Velodrom

Velodrom bifocal očala so bila razvita posebej za športe na prostem, kjer nimamo časa menjavati očal za branje. Samo pogled navzdol na zemljevid oziroma na vaše inštrumente, in pogled bo oster in jasen. Velodrom dioptrijska očala se zelo razlikujejo od standardnih očal za kratkovidnost, diopterske leče locirane nižje, tako da ne ovirajo normalnega pogleda naprej. Podjetje Velodrom nudi dioptrijska očala v dveh oblikah - Corida je ožji model, Daytona je širši, tudi v predelu okrog nosu.

O Velodrom sončnih očalih...

Velodrom je linija športnih sončnih očal, namenjenih predvsem za jadralno padalstvo, vožnjo z motorjem in druge športe na prostem. Varnost, udobje in slog za ugodno ceno! Velodrom sončna očala razvija in proizvaja aktivni jadralni padalec, ki najbolje pozna zahteve našega športa. Zaradi kvalitete, ki ne zaostaja za najbolj priznanimi in najdražjimi podjetji na tržišču, nizke cene in zanesljivosti jih najdete v številnih motorističnih in jadralno padalskih trgovinah širom Evrope. Sončna očala so odlična izbira za vse, ki želijo dobro zaščito pred prahom, imajo dovolj pretemnih leč in slabega vidnega kota, jih mučijo glavoboli zaradi ščipanja neprilegajočih okvirjev,... Velodrom je trajna rešitev. Vašim očem z izibro sončnih očal Velodrom zelo koristite. Sončna očala so razvita tako da dosegajo 11 različnih funkcionalnih, varnostnih in kvalitetnih standardov. Okvirji so narejeni iz fleksibilnega in vzdržljivega Grilamid TR-90 materiala, ki kljub prožnosti vzdrži uporabo v najzahtevnejšem okolju in grobo ravnanje. Odlično se prilegajo tudi kadar uporabljamo čelado, brez kakršnegakoli stiskanja. Ni nobenih ostrih delov, ki bi lahko poškodovali oči. Prednji del očal je zgrajen iz enega kosa v ergoničinem stilu, ki zapira očala tesno ob koži. Tako odlično preprečujejo dostop prahu in vetru. Stekla so narejena iz močnega polikarbonata, ki izpolnjuje visoke optične standarde! Na izbiro so tri različna stekla. Neutralno siva "zatemnjena", svetlo rumena za boljšo vidljivost v slabem vremenu in mraku, rdeče-rjava za vse dnevne vremenske pogoje.