Padalo za celostno speedriding izkušnjo

Preprosto, enostavno in zabavno padalo Nano 4 celostno pokriva področje hitrostne ježe. Večja padala Nano 4 so odlična za začetnike, na manjših velikostih pa na adrenalinskih spustih uživajo bolj izkušeni.

Pionirji v svetu speedriding-a

Prvo padalo Nano je leta 2005 odkrilo nov svet v padalstvu - speedriding - in vanj v prihodnjih letih pritegnilo na tisoče pilotov. V primerjavi s prvim Nanom četrta izvedba ohranja karakter široke dostopnosti, hkrati pa nudi še več hitrosti in boljše drsno razmerje.

Široka dostopnost

Pri vzletu se padalo Nano 4 enostavno napolni, kupola je v zraku trdna in daje predvidljiv ter natančen odziv na poteg komand. Padalo blaži tresljaje ozračja in zato vzbuja občutek stabilnosti.

Finesa ali hitrost - vaša odločitev

V primerjavi s predhodnimi modeli ima Nano 4 izboljšano drsno razmerje, kar pride še posebej prav, kadar se je potrebno oddaljiti od pobočja. Pri bolj strmem pikiranju pa padalo učinkoviteje ohranja energijo. Daljši trimerji omogočajo večjo maksimalno hitrost, zato lahko razprete trimerje in uživate v še strmejšem spustu.

Podrobnosti

  • Izboljšan profil omogoča boljšo vodljivost pri vijuganju in downhill spustih.
  • Izbor materiala je izvrsten kompromis med trajnostjo in vodoodpornostjo: prednji rob je zgoraj in spodaj prevlečen s silikonsko 41g/m2 zaščito.

Materiali

Zgornja in spodnja površina: Dominico 30DMF 41g/m2

Rebra: Porcher Sport 9017 E29A 40 g/m2 (vodoodbojen)

Uradna spletna stran proizvajalca

Sorodni artikli