GIN BOOMERANG 11

Boomerang 11 v sebi združuje mnoge izboljšave, ki so v zadnjih dveh sezonah razvoja sledile le enemu velikemu cilju: še več zmogljivosti.

Najvišja raven

Padalo, namenjeno pilotom najvišjega ranga mednarodnih tekmovanj, se vrača s še višjo vitkostjo, prenovljenim profilom in ukrivljenostjo, z večjim številom celic in z nižjim uporom na vrvicah. Rezultati napredka so vidni povsod, še najbolj opazni pa pri boljšem pobiranju in pri boljšem drsnem razmerju pri vseh hitrostih pospešenega leta. Vse to je pripomoglo k temu, da se je na superfinalu svetovnega pokala v preletih Aaron Durogati povzpel že do svoje druge zmage, 4 od 7 GIN-ovih pilotov pa so se uvrstili med prvih 10.

Poleg letalnih zmogljivosti se Boomerang 11 ponaša še z boljšim sledenjem dviganj in večjo stabilnostjo. Kljub temu, da ima padalo višjo vitkost, pa so GIN-ovi interni testi v zahtevnih pogojih ozračja v Mehiki ugotavljali, da se padalo dobro obnese. Padalo Boomerang 11 je v primerjavi s predhodnikom za letenje malenkost enostavnejše, kljub temu pa je to tekmovalno padalo, namenjeno le pilotom najvišje ravni.

Tehnične podrobnosti

  • Kupola zasnovana s tehnologijo enakomerne porazdelitve tlaka (Equalized Pressure Technology - EPT) za stabilnost in letalne zmogljivosti
  • Optimalna kombinacija 3, 4 in 5-celičnih blokov
  • Optimizirana notranja konstrukcija in razporeditev točk vpetja vrvic za enakomerno in čvrsto napetost
  • 109 cells
  • Aramid vrvice brez plašča
  • Ojačitve z malimi rebri v zadnjem robu omogočajo boljšo vodljivost in letalne zmogljivosti

Materiali

Kupola
Zgornja površina: Dominico 30D 41g / Porcher Sport Skytex 32g
Spodnja površina: Porcher Sport Skytex 27g
Rebra: Porcher Sport Skytex 40g/32g

Vrvice
Zgornje: Edelrid 8000
Srednje: Edelrid 8000
Spodnje: Edelrid 8000

Uradna spletna stran proizvajalca

* Pred nakupom jadralnega padala vam svetujemo, da nas pokličete ali kontaktirate. Z veseljem vam bomo pomagali z nasveti in izbiro jadralnega padala primernega vašemu znanju in izkušnjam.